By popular request – a post in Albanian (postim ne shqip)

25 Jul

(Ok, readers who don’t speak Albanian, just skip to the next post – this one’s for the Albanians who don’t speak English.)

Te dashur lexues shqiptarë, ja një postim në shqip me në fund. Do të më falni për gabimet në shkrimin.

Librat te mi nuk janë përkhyer në shqip ende – më vjen keq. Por ka të pakten një hartim për Skënderbeun që ështe përkthyer në shqip. U sfaq fillimisht në revisten History Today në anglisht, por tani ka dal edhe ne FM Images në gjuhen shqipe, dhe ju mund ta lexoni:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: